Signa per la readmissió immediata del conductor d’autobusos de TMB acomiadat injustament per repel·lir una agressió en el seu lloc de treball

unnamedSigna aquí: https://www.change.org/es/peticiones/xavier-trias-alcade-de-barcelona-y-joaquim-forn-presidente-de-transportes-metropolitanos-de-barcelona-tmb-readmisi%C3%B3n-inmediata-del-conductor-de-autobuses-de-tmb-bonilla-despedido-injustamente-por-repeler-una-agresi%C3%B3n-en-su-puesto-de-trabajo

Des de la Plataforma Prou Agressions (PPA), formada per conductors/as d’autobusos de Barcelona (TMB) que hem sofert agressions verbals i/o físiques en el nostre lloc de treball on ens sentim totalment insegurs i indefensos, sol·licitem:

Readmissió immediata en autobusos de Barcelona del conductor Bonilla. Sorprenentment ha estat acomiadat injustament, per repel·lir una agressió mentre realitzava el servei en el seu lloc de treball com a conductor d’autobús, des de juny de 2013.

El conductor Bonilla explica els fets aquí.

Carta destinada a aclarir el succeït i també a fer callar els malintencionats comentaris de certs sectors que s’han encarregat de difamar la seva persona i entorpir les iniciatives que estem duent a terme per aconseguir que el company Bonilla sigui readmès novament a TMB.

Bonilla ha exercit de conductor d’autobusos de TMB durant més de 12 anys sense haver estat sancionat laboralment mai abans.

Considerem totalment infundats els motius que TMB al·lega i injust que Bonilla hagi estat acomiadat vulnerant drets fonamentals com la presumpció d’innocència o el dret a la legítima defensa, actuant TMB premeditadament de forma injusta contra un treballador que va repel·lir l’agressió d’un passatger.

No és la primera vegada que TMB acomiada injustament als seus treballadors i fins i tot malgasta diners públics a reprimir-los. Fa uns anys TMB va acomiadar al conductor d’autobusos de Barcelona Pablo Díez per presumptament quedar-se amb l’import d’un bitllet 1,10€ i finalment va acabar suïcidant-se. O fa un any va haver de readmetre per sentència judicial a Andreu de Cabo després de malgastar diners públics per repressió sindical.

Des de la Plataforma Prou Agressions (PPA) anem a fer tot el que estigui a la nostra mà per aconseguir que el nostre company sigui readmès i para això necessitem la vostra ajuda. Us demanem que signeu la nostra petició i col·laboreu amb la nostra lluita. Us donem les gràcies per endavant i us demanem que difongueu aquesta petició de signatures a totes les persones que conegueu compromesos amb les injustícies.

Per tot l’exposat anteriorment des de la Plataforma Prou Agressions (PPA) sol·licitem la readmissió immediata de Bonilla en autobusos de Barcelona (TMB).

BONILLA READMISSIÓ JA!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s