Enfront de l’opacitat de Santiago Vila, la CUP torna a preguntar sobre els sous i les condicions dels 603 membres de l’equip directiu de TMB fora de conveni

Page_3El 17 de juliol de 2013 la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) plantejava al Conseller de territori i sostenibilitat, Santiago Vila, vàries preguntes sobre l’opacitat de la Directiva de TMB.

El Conseller aquell dia, com solen fer amb els temes incòmodes, va tirar pilotes fora i va arribar a afirmar que preguntar sobre com es gestiona l’empresa pública TMB eren preguntes de tipus “particular”.

De resultes d’aquest intercanvi de declaracions el 25 de setembre la CUP es reunia amb el Conseller per tractar els diferents temes d’aquesta empresa. Allà, Santiago Vila es va comprometre a respondre tot el que es preguntes per escrit.

Dit i fet, la CUP va presentar el 14 d’octubre preguntes sobre els sous i les condicions dels 603 membres de l’equip directiu de TMB fora de conveni.

Page_4La resposta del Conseller va trigar a arribar tres mesos i, poc sorprenentment, va ser opaca, incompleta i mancada de tota voluntat de fer públic les condicions laborals i salarials de l’equip directiu d’aquesta empresa.

Per aquest motiu, ahir la CUP tornava a presentar una bateria de preguntes enllaçades amb les que va realitzar l’any passat i amb una crítica a la resposta rebuda. Pots veure-ho a les imatges.

És evident que ni la Direcció de TMB, ni el Conseller Santiago Vila, que no es cansen de donar lliçons d’austeritat al poble quan parlen de l’augment de les tarifes, no tenen cap interès en que se sàpiga com gestiona la Direcció de TMB els seus propis sous i les seves pròpies condicions laborals.

No ens cansarem de denunciar públicament aquesta actitud.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s