Lamentable estat del mirall de seguretat de la línia 24

IMG-20140319-WA007El gener de l’any 2013 la Coordinadora Obrera Sindical (COS) denunciava la manca de seguretat en el terminal de la línia 24 d’autobusos de TMB en la realització de la marxa enrere.

Després de varies denuncies a Inspecció de treball l’empresa, a instàncies de l’Inspector de treball, va col·locar a l’agost de l’any passat un mirall de seguretat per quan els conductors i conductores realitzessin aquesta maniobra, tenint en compte que hi ha una escola al mateix lloc on es realitza aquest canvi de sentit.

Des de fa dues setmanes el mirall està en un estat lamentable i no serveix pel seu ús, ja que està doblegat. Per tant, la manca de seguretat torna a estar present en aquest punt. Pots veure imatges a sota.

Malgrat que els conductors de la línia 24 han informat d’aquesta situació a l’empresa, la Direcció de TMB no s’ha molestat en reparar aquesta situació, posant en perill les persones que circulen per aquella zona.

Des de la COS ja vam dir que aquesta solució (mirall) no era l’idònia, sino que proposavem que es posessin autobusos en aquesta línia dels que porten càmera quan es fa marxa enrere. La Direcció va obviar aquesta proposta i es va conformar amb el mirall.

Sol·licitem la reparació amb urgència del mirall de seguretat, abans que hi hagi una desgràcia major de les que ja han passat en aquest punt.

IMG-20140319-WA005IMG-20140319-WA006

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s