Exigim l’execució dels laudos en relació a les eleccions sindicals

citacióEl passat dimarts 25 de març la Coordinadora Obrera Sindical (COS) sol·licitàvem a la Mesa Electoral l’execució dels dos laudos dictats per l’Inspector de treball en relació a la inclusió del conductor acomiadat (Bonilla) al cens electoral i l’exclusió de la Direcció del mateix cens electoral.

Aquí pots trobar els dos laudos dictats per l’Inspector de treball.

Passades 24 hores de la nostra sol·licitud a la Mesa Electoral i com que no vam obtenir cap resposta vam tornar a sol·licitar a les 10:25 del matí a la Secció d’Eleccions i Estatuts dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de Barcelona que prengués mesures per aquesta inacció, deguda a la manca de voluntat de la Direcció d’autobusos a facilitar la llista de directius i directives que han de sortir del cens electoral.

Aquí l’escrit entregat: exe

Tres hores després d’haver fet aquesta nova sol·licitud, la Mesa Electoral enviava el següent missatge:

“Por la presente les comunicamos, hoy día 27 de marzo la Mesa Electoral Central  se ha reunido para analizar la comunicación entregada por la empresa el día 26 de marzo, y a la vista del mismo y las resoluciones del árbitro, la Mesa ha decidido realizar un escrito en el cual solicita la aclaración de los laudos para que el árbitro indique qué personas del censo electoral deben quedar excluidas. Éste escrito se le ha entregado en el día de hoy a la Oficina Pública de Elecciones Sindicales.

Tan pronto se reciba por esta Mesa Central el censo electoral, se convocará a todas las partes que intervienen en el proceso electoral, para elaborar el nuevo calendario electoral.

Atentamente,

La Mesa Electoral Central – TB”

Per la seva banda l’Inspector de treball que va dictaminar els dos laudos torna a citar a les parts pel dilluns 31 de març a les 16:30h. Pots veure-ho a la imtage.

Esperem que en aquesta pròxima reunió es tanqui ja el tema dels directius i directives que han de sortir del cens electoral i es pogui continuar amb el procés electoral.

Us mantindrem informats i informades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s