Retallada de servei i reclamació de llançadora a Zona Franca-Port

1296121657716El passat 1 d’abril van entrar en vigor els nous horaris en les dues principals línies que uneixen les cotxeres de Zona Franca i Port amb la ciutat, la 21 i la 109, i com és habitual per empitjorar, reduint torns i freqüències.

Crida l’atenció especialment el cas de la línia 21, que li han tret 2 cotxes i deixat una freqüència de 30 min.

Una freqüència que en cas d’averia, retenció o qualsevol tipus d’incident de qualsevol bus suposa una espera de 40 a 60 min al següent torn.

En el cas de la 109 només cal recordar que va arribar a tenir entre 33 i 35 serveis amb 3 o 4 serveis 90 (reforços) al matí i en l’actualitat compta amb 18 serveis sent la seva freqüència de pas entre 15 i 18 minuts.

Per acabar d’adobar-ho, totes dues línies se solapen en el temps de pas, amb la qual cosa no hi ha una alternativa real en cas de no poder agafar un.

A tot això se li uneix la ja històrica reclamació per part dels treballadors i treballadores d’una llançadora pròpia.

Recordem que Zona Franca i Port són les ÚNIQUES cotxeres d’autobusos de TMB que NO disposen de llançadora sent la pitjor zona comunicada.

Com a conseqüència de tot plegat el passat divendres 4 d’abril ens vam reunir a Zona Franca ACTUB, CGT, CNT i COS per intentar trobar una solució.

En aquesta reunió es va decidir per majoria:

-Sol • licitar una reunió amb caràcter urgent amb Anna Monferrer, Directora de persones de TB per tractar l’aïllament en mobilitat que pateixen les cotxeres de Zona Franca i Port.

-Fer una Assemblea SENSE aturades i en la pròpia cotxera de Zona Franca, d’aquesta manera ni es perd diners, ni temps, al mateix temps que hauran dues convocatòries: una a les 10:00 del matí i una altra a les 17:00 de la tarda perquè tothom pugui assistir .

El dilluns passat, 7 d’abril, CGT, CNT i COS van formalitzar aquestes mesures en les oficines de Zona Franca 2 amb l’absència de ACTUB a l’espera que es pronunciï.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s