Assumpta Escarp, la portaveu de Jaume Collboni, el candidat del PSC de la UGT d’autobusos

ugtpscEl passat 28 de febrer la Coordinadora Obrera Sindical (COS) exposàvem el cinisme dels sindicalistes de la UGT d’autobusos de TMB quan crítica a la COS per ser un sindicat “polític” en relació a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP).

I diem cinisme per que el que no diuen mai els sindicalistes de la UGT és que ells també són, en les seves paraules, un sindicat “polític”. En concret, ens referim a la seva relació amb el PSC de Dídac Pestaña, Vicepresident de TMB.

A diferència d’ells, que amaguen la seva vinculació amb el PSC, nosaltres estem orgullosos de poder denunciar amb la CUP l’encariment del preu del transport públic, la reducció del servei i la retallada de les condicions laborals i salarials de la plantilla d’autobusos per part de CiU (Joaquim Forn) i PSC (Dídac Pestaña).

Gabriel-Colome-nou-president-grup-socialista-l-Ajuntament-BarcelonaAl febrer vam poder saber l’aposta de la UGT amb Jaume Collboni, en plena campanya del candidat de l’aparell del PSC a les primaries per l’Alcaldia de Barcelona.

Després vam descobrir l’estil Collboni quan va saltar l’alarma de frau a les eleccions del PSC.

Ara sabem que Collboni ha apostat per Assumpta Escarp com a portaveu del PSC a l’Ajuntament. La segona començant per la dreta.

Assumpta Escarp és una vella coneguda de la plantilla d’autobusos.

Va ser la Presidenta de TMB i va ser la persona que durant un any i mig es va negar a que els conductors i conductores poguéssim descansar dos dies a la setmana. Poder convèncer-la va costar a la plantilla moltes jornades de vaga, mobilitzacions, sancions, detencions i pallisses dels Mossos i la Guàrdia Urbana.

collboniJaume Collboni, un cop guanyades les primaries, no només ha posat a Assumpta Escarp de portaveu del PSC a l’Ajuntament de Barcelona. També ha criticat l’augment dels preus del transport públic. Pots veureu a la imatge.

No deixa de ser curiós que el PSC, ara l’oposició, critiqui l’augment de les tarifes, que és el que va estar fent el PSC durant els últims 30 anys. Augment rere augment del preu del transport públic.

Vistes les coses, tot indica que una victòria del PSC a les eleccions municipals del maig de 2015 tornaria a portar a Assumpta Escarp a la Presidència de TMB.

Els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB ja fa molts anys que sabem que tant fa si PSC o CiU, els dos fan exactament el mateix.

De fet, a dia d’avui, existeix una sociovergència a la Direcció de l’empresa amb Joaquim Forn (CiU) com a President i Dídac Pestaña (PSC) com a Vicepresident de TMB.

Ja els hi vam recordar fa uns mesos…

fornonets

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s