La Direcció d’autobusos de TMB no respon a les demandes de mobilitat dels treballadors i treballadores de les cotxeres de Zona Franca i Port

IMG-20140409-WA004El dilluns 7 d’abril la CGT, la CNT i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) van sol·licitar a la Direcció una reunió per tractar l’aïllament en mobilitat que pateixen les cotxeres de Zona Franca i Port.

Per la seva banda, ACTUB també va fer una petició per que la Comissió d’explotació es reunís per tractar el mateix tema.

Mesos abans tant UGT com CGT han recollit signatures en relació a la mateixa problemàtica.

En cap cas, la Direcció no ha mogut ni un dit. Ni s’ha reunit, ni ha contestat, ni ha mostrat cap tipus de sensibilitat cap a les demandes de la plantilla d’autobusos que treballen en aquells centres.

Recordem que aquest tema s’ha agreujat quan el passat 1 d’abril van entrar en vigor els nous horaris en les dues principals línies que uneixen les cotxeres de Zona Franca i Port amb la ciutat, la 21 i la 109, en empitjorar-se el panorama de mobilitat, reduint torns i freqüències.

Crida l’atenció especialment el cas de la línia 21, que li han tret 2 cotxes i deixat una freqüència de 30 min.

Una freqüència que en cas d’avaria, retenció o qualsevol tipus d’incident de qualsevol bus suposa una espera de 40 a 60 min al
següent torn.

cartell-Assemblea--treballadores-24-abrilEn el cas de la 109 només cal recordar que va arribar a tenir entre 33 i 35 serveis amb 3 o 4 serveis 90 (reforços) al matí i en l’actualitat compta amb 18 serveis sent la seva freqüència de pas entre 15 i 18 minuts.

Per acabar d’adobar-ho, totes dues línies se solapen en el temps de pas, amb la qual cosa no hi ha una alternativa real en cas de no poder agafar un. Pots veure exemple a la imatge.

A tot això se li uneix la ja històrica reclamació per part dels treballadors i treballadores d’una llançadora pròpia.

Recordem que Zona Franca i Port són les ÚNIQUES cotxeres d’autobusos de TMB que NO disposen de llançadora sent la pitjor zona comunicada.

Per tots aquests motius dijous 24 d’abril a les 10h i a les 17h es realitzarà una Assemblea de treballadors i treballadores a la cotxera de Zona Franca.

T’esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s