La Mesa Electoral proclama un calendari que satisfà les intencions de la Direcció

kAhir la Mesa Electoral (el treballador amb més antiguitat a l’empresa com a President, el treballador de major edat com a Vocal i el de menor edat com a Secretari) van comunicar que avui informarien del calendari de les eleccions sindicals, un cop reprès el procés paralitzat pels dos laudes arbitrals (inclusió del conductor acomiadat i exclusió dels membres fora de conveni del cens electoral). Aquí més informació del tema.

Des del principi d’aquestes dues reclamacions la Direcció ha intentat aturar-les o retardar-les tot el possible.

En el cas del conductor acomiadat (Bonilla) la Direcció no vol de cap de les maneres que l’11 de juny (dia del judici per acomiadament) aquest treballador hagi sigut elegit delegat en les eleccions sindicals.

A la Direcció li preocupa que en el judici quedi clar que, entre altres motius, ha fet fora a Bonilla per que ha estat un treballador que ha participat activament a les vagues, a les assemblees i a les manifestacions.

I la Direcció ha mogut tots els fils per que les eleccions sindicals se celebrin després del judici, i no abans. No vol que el jutge vegi que els treballadors i treballadores han votat per un company acomiadat.

Ahir van intentar retardar les eleccions quan SIT, UGT, ACAT, CO i USOC van proposar fer les eleccions després de les vacances.

Per contra, ACTUB, CCOO i COS vam plantejar fer les eleccions entre el 29 de maig i el 3 de juny. CGT no va proposar cap data concreta, però es va manifestar en contra d’esperar a després de les vacances i PSA no va opinar.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ja vam dir ahir que no tenia cap sentit esperar a després de les vacances i estàvem segurs que la proposta de SIT, UGT, ACAT, CO i USOC no prosperaria, però ens temíem el que ha acabat passant.

La Mesa Electoral ha decidit que el dia de votació sigui el 17 de juny, sis dies després del judici del conductor acomiadat. Pots veure calendari a la imatge.

Casualitat en la data? Cap ni una.

Cap sindicat va proposar fer les eleccions llavors, les propostes que es van fer van ser del 29 de maig al 3 de juny.

No fa falta ser molt llest per saber per que la Mesa Electoral (situada a la 5ª Planta de les oficines de TMB i rodejada de tots els directius de Personal) ha elegit aquesta data.

La Direcció avui pot tornar a somriure una mica, de moment, se surt amb la seva.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s