El Director General d’autobusos de TMB, que imposa austeritat a la plantilla, en un iot de luxe

presentacio_nova_xarxa_bus_trias_0Es diu Jaume Tintoré, a la foto apareix a l’esquerra al costat de Joaquim Forn (President de TMB) i Xavier Trias (Alcalde de Barcelona).

A part de ser el Director General de l’àrea de Bus de TMB, Jaume Tintoré té assignat actualment el càrrec de coordinador general dels assumptes ordinaris i programats de la companyia, suplint a Didac Pestaña, Vicepresident Executiu, durant la seva baixa per malaltia.

El Director General ha estat la persona que ha gestionat la retallada del conveni i la congelació del sou de la plantilla d’autobusos durant tres anys, a part d’intentar treure la paga extra del Nadal de 2012. És conegut també per afirmar durant la mobilització pels 2 dies que sol·licitar aquesta demanda “era demanar massa”.

Així que tant quan no sonava la paraula crisi com actualment sempre s’ha mostrat desfavorable al fet que els treballadors i treballadores milloressin les nostres condicions de feina. Òbviament, sempre en nom de l’austeritat pressupostària.

A més a més, Jaume Tintoré va tirar endavant l’acomiadament d’Andreu de Cabo fins que un jutjat el va declarar nul i el va obligar a readmetre’l.

Per últim, sota el seu mandat, la Direcció d’autobusos de TMB ha denunciat el Laude de l’inspector de treball que deixa fora del cens electoral a tots i totes les fora de conveni (Jaume Tintoré inclòs). Es veu que té moltes ganes de que els directius i directives puguin votar, com han fet en el passat, als representants dels treballadors i treballadores al Comitè d’empresa.

Resulta curiós que el portaveu de l’austeritat a autobusos de TMB doni lliçons a la plantilla sobre la necessitat d’estrènyer-se el cinturó mentre ell es passeja ben content per un iot de luxe segons informa el Diario de Sevilla.

Suposem que aquesta manera d’actuar li hauran ensenyat les seves milionàries companyies.

I després Recursos Humans diuen no entendre la desafecció que hi ha entre la plantilla a la seva política empresarial…

tintoreiot

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s