CCOO impugna el procés electoral. Dimecres 21 de maig estan citades les parts

citacióDesprés dels dos Laudes dictats per l’Inspector de treball i denunciats per la Direcció d’autobusos de TMB, semblava que el procés de les eleccions sindicals anava a desenvolupar-se tal com havia decidit la Mesa Electoral. Tot indica que hi poden haver nous canvis…

CCOO ha impugnat per dues qüestions (vot per correu i calendari) el procés electoral i el dimecres vinent 21 de maig a les 17:50 estan citades la Direcció i tots els sindicats que es presenten a les eleccions. A la imatge.

Sota pots veure les impugnacions presentades per CCOO.

A més a més, recordem que el dijous vinent, 22 de maig, es celebrarà el judici per la denúncia de la Direcció en relació al Laude que exclou a tots els membres fora de conveni del cens electoral.

Amb aquest panorama està per veure si la Direcció o els seus sindicats aconsegueixen retardar encara més aquestes eleccions sindicals. Recordem que SIT, UGT, ACAT, CO i USOC ja van proposar realitzar les eleccions sindicals després de les vacances d’estiu.

No fa falta ser molt intel·ligent per saber que hi ha darrere de totes aquestes estratagemes: Que l’equip directiu pugui votar a les eleccions sindicals (com sempre ha fet fins ara) i que el conductor acomiadat (Bonilla) no pugui ni presentar-se a les eleccions sindicals, ni pugui sortir elegit delegat sindical.

transports bcn.3-registrat_Página_4transports bcn.3-registrat_Página_5

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s