Nou fora de conveni presenten una impugnació per haver-se quedat fora del cens electoral

Amb la dinàmica de retardar les eleccions sindicals com ja vam informar abans-d’ahir, avui la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem tingut noticia que nou membres de l’equip directiu, fora de conveni col·lectiu, han presentat una impugnació a l’oficina pública d’eleccions a òrgans de representació dels treballadors per haver quedat els 280 membres fora de conveni col·lectiu exclosos del cens electoral i, per tant, de les eleccions sindicals. Pots veureu a sota.

No deixa de resultar graciós que els nou denunciants alegin manca d’informació i indefensió sobre el Laude que els ha exclòs.

Sembla que tots els dies que ha estat exposat el cens electoral, la possibilitat de comunicar-se amb la Mesa Electoral i que set dels nou denunciants treballin en el mateix edifici on està situada la Mesa Electoral no ha servit de gaire per informar-se.

Pot ser en aquesta impugnació te alguna cosa a veure que, entre ells, hi ha un actual fora de conveni que va ser Secretari General i delegat d’UGT a principis dels anys 90.

Sigui com sigui, tot indica que les intencions, des de diferents parts, de retardar les eleccions sindicals estan a ple rendiment.

Demà es celebrarà el judici pel primer Laude que va dictaminar l’Inspector de treball i que donava unes directrius sobre a qui s’havia d’excloure del cens electoral.

123

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s