La Direcció i UGT demanen mesures cautelars al jutjat per impedir les eleccions sindicals

20140613171806(1)_Página_1A la desesperada, la Direcció (mitjançant 9 membres fora de conveni) i la UGT han sol·licita al jutjat nº21 mesures cautelars en relació a l’exclusió dels membres fora de conveni de les eleccions sindicals.

La cita serà el mateix dia de les eleccions, dimarts 17 de juny, a les 13:15h al citat jutjat. Allà s’hauran de personar totes les parts. Pots veureu a la imatge.

Recordem que, aproximadament, un centenar dels 280 membres fora de conveni havien realitzat reclamacions a la Mesa Electoral per haver sigut exclosos del cens electoral pel Laude de l’Inspector de treball de Departament de treball.

D’aquest centenar, nou membres fora de conveni i la UGT van presentar impugnació a Departament de treball per la decisió de la Mesa Electoral d’acatar el Laude del mateix Departament de treball.

Al mateix temps, la Direcció havia denunciat al jutjat el Laude de l’inspector de treball que deixa fora els membres fora de conveni (280) de les eleccions sindicals.

Que intenta la Direcció i la UGT amb les mesures cautelars?

Bàsicament o aturar les eleccions sindicals, que a les 13:15h ja farà 8 hores i 15 minuts que hauran començat, o fer que els 280 membres fora de conveni puguin votar aquell mateix dia. Cosa complicada tenint en compte que la mesa electoral de les oficines tanca a les 14h.

Per què la Direcció i la UGT volen impedir les eleccions?

De manera breu, no volen que el conductor acomiadat sigui elegit delegat i tampoc volen que 280 membres fora de conveni no puguin votar i, per tant, els seus sindicats perdin tots aquests vots.

Per què diem la Direcció si només són 9 fora de conveni els que han demanat mesures cautelars?

Molt sencill, entre aquestes persones, per exemple, tenim a la persona apoderada de l’empresa que representa a la Direcció en les qüestions de sancions contra els treballadors i treballadores, també tenim un exresponsable de cotxera que va representar a la Direcció en l’entrega de la carta d’acomiadament de Pablo Díez, conductor acomiadat improcedentment que es va suicidar el mateix dia i també tenim a un exdelegat sindical i exsecretaria general de la UGT a l’empresa passat a membre fora de conveni.

Com es pot veure, els seus interesos amb la Direcció van agafats de la mà.

ugtpscPer què UGT també demana mesures cautelars?

Malgrat que la propaganda d’aquesta empresa sindical a les cotxeres afirma que volen que “el Comité de Empresa no se utilice para otros fines políticos o sindicales” i que “otros sindicatos que no creen en el Comité de Empresa y sólo buscan su uso partidista con fines políticos” UGT sempre s’oblida de recordar que ells són el sindicat de Dídac Pestaña, Vicepresident de TMB i membre del PSC.

Igual que també és el candidat del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, qui va fotografiar-se a la cotxera de Zona Franca amb els sindicalistes d’UGT a busos i metro de TMB.

Per aquests motius no sorpren que UGT també presenti la demanda de mesures cautelars per impedir les eleccions sindicals. Els seus interesos i els de la Direcció són calcats.

adhesiu-tmb-abril-2013Mentrestant la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem continuat la nostra feina d’anar destapant l’opacitat de la Direcció de TMB i les seves despeses de diner públic. Aquí alguna informació que hem anat fent pública:

Llistat dels membres Fora de Conveni d’Autobusos de TMB

TMB gasta 35 milions d’euros anualment en el seu personal fora de conveni

Forn i Pestaña, President i Vicepresident de TMB, contracten el mateix advocat que Nuñez, Bustos i Messi

TMB es va gastar 140.000€ en un bufet d’advocats extern entre 2012 i 2013

TMB es va gastar 900.000€ en 100 places de pàrquing per a les oficines

TMB es gasta 174.062,39€ en rotular les 5 línies d’autobusos de la segona fase de la Nova Xarxa

TMB es va gastar 2.685.039,84€ per ajudar sindicalment a CCOO, UGT i SIT

Autobusos biarticulats de TMB: Un luxe infrautilitzat

Autobusos biarticulats de TMB: 15 places que costen 500.000 euros

El malbaratament de diner públic per part de la Direcció de TMB que cap mitjà de comunicació explica

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s