La COS reclama a TMB recuperar el Bus Nocturn

licitacioNitBusAvui, dilluns 23 de juny, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha tingut notícia de la licitació que s’obre pel servei de Bus Nocturn.

A la imatge noticia sobre el tema.

Desafortunadament tot indica que la Direcció de TMB no aposta per recuperar aquest servei que es va externalitzar fa anys.

Recordem que el Bus Nocturn havia sigut un servei que havia prestat l’empresa pública i que va ser atorgat, en el seu moment, a una “cooperativa” (TUSGSAL) controlada pel PSC i UGT de Fermín Casquete. Aquí pots trobar varies noticies sobre el tema:

Un ex trabajador de TUSGSAL denuncia presiones para que los empleados se afilien a UGT

Carta de trabajadores de TUSGSAL

Guerra oberta al PSC local (Badalona)

cartafptDes de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem fet arribar una carta al President i al Vicepresident de TMB i al Director General d’Autobusos de TMB mostrant el nostre rebuig a la seva política empresarial i a la manca de perspectiva de creixement de l’empresa.

Des de la COS plantegem que l’única via per recuperar passatge, millorar el servei i mantenir el transport públic sota criteris d’interès general és apostant per recuperar no només el servei de Bus Nocturn, sinó tots els serveis que amb els anys Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anat externalitzant.

Els treballadors i usuaris del transport públic mereixem un millor servei, amb millors condicions i preus i amb millors condicions laborals i professionals.

Recuperem el servei de Bus Nocturn!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s