La primera reunió del Comitè d’empresa serà el 15 de juliol

MOSTRA adhesius singulars(2)_Página_06Finalment, i després de passat un mes des de les eleccions sindicals, s’ha convocat el primer ple del nou Comitè d’empresa.

Les seccions sindicals d’ACTUB i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) haviem sol·licitat reunir-se com a Comitè d’empresa i ha sigut el dimitit Mario de Pablo (SIT) el que ha proposat el dimarts 15 de juliol a les 9h a la sala de formació de la cotxera de Zona Franca.

ACAT, ACTUB, COS i SIT ja hem confirmat l’assistència.

A part del nomenament dels nous delegats electes del Comitè d’empresa, l’elecció i proclamació d’un nou President del Comitè d’empresa, l’elecció i proclamació d’un nou Vicepresident del Comitè d’empresa i l’elecció i proclamació d’un nou secretari d’actes del Comitè d’empresa la COS hem posat a l’ordre del dia el posicionament del Comitè d’empresa sobre la jornada parcial i la seva problemàtica, demanda que ens han fet arribar els mateixos treballadors que estan en aquesta situació.

A la vegada, i com ja hem fet públic, la COS proposarà al conductor acomiadat (Bonilla) com a President del Comitè d’empresa.

Els delegats de la COS, Abella i Medina, assistiran a la reunió del Comitè d’empresa i després aniran al seu servei de conducció a l’autobús (fan torn de tarda). Ja hem informat la Direcció que aquesta serà la nostra manera de funcionar.

Com a COS rebutgem que per una reunió s’alliberi a una persona durant tot el dia, tal com acostuma a fer la Direcció.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s