Dijous, 4 de setembre, judici pel laude que incloïa a Bonilla a les eleccions sindicals

imatge-color-Bonilla-readmissióDemà es celebrarà el judici per la denúncia que la Direcció d’autobusos de TMB va interposar contra el laude de l’Inspector de treball que feia possible la inclussió a les eleccions sindicals del conductor acomiadat.

Aquesta reclamació per fer possible que Bonilla pogués presentar-se a les eleccions sindicals va ser realitzada per ACTUB i la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Recordem que en les eleccions sindicals del passat 17 de juny, Bonilla va sortir elegit com a delegat del Comitè d’empresa per ACTUB.

Abans d’aquella data, la Direcció havia denunciat els laudes que l’Inspector de treball havia relitzat.

En un laude excloia de les eleccions sindicals a tots els membres de l’equip directiu fora de conveni i en un altre laude incloia a Bonilla.

En el primer judici, en relació a l’exclussió de tots els fora de conveni, el jutjat ha donat la raó a la Direcció i s’hauran de repetir les eleccions sindicals. Encara queda un altre judici en relació a un primer laude en relació a aquest tema, que pot determinar que alguns fora de conveni no puguin finalment ni presentar-se, ni votar.

El judici de dijous 4 de setembre a les 9:30h el jutjat nº10 haurà de decidir si l’inclussió a les eleccions sindicals del conductor acomiadat, que va determinar l’Inspector de treball, és o no correcta.

Per tant, la sentencia també determinarà si Bonilla es podrà presentar a les eleccions sindicals que es repetiran encara no se sap quan.

Per últim recordar que Bonilla tindrà el judici per acomiadament el dijous 2 d’octubre a les 9:30h al jutjat nº15.

Us animem a tots i totes a venir a fer costat al company.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s