Carta oberta als treballadors/es de TB

imatge-color-Bonilla-readmissióVull donar-vos les gràcies a tots/es els companys/es que vau recolzar a Bonilla, ja sigui amb les vostres aturades o amb la vostra assistència a les portes del seu judici que es va celebrar el passat dia 2.

Gràcies per formar part d’aquesta plantilla combativa, compromesa i justa.

També vull donar les gràcies a aquests sindicats que en reunions del Comitè d’empresa se’ls omplia la boca de dir que recolzarien a Bonilla 100% fins al final, dir-vos que ni els dies previs al seu judici ni el dia 2 en qüestió van aparèixer a recolzar-ho. Gràcies perquè gràcies a això sabem el que us importem la plantilla. Us importem una merda.

Als que no vau anar a recolzar-l’ho gràcies, gràcies perquè ara sé el nombre de companys que tinc, que són al voltant de 100, se que molts de vosaltres us heu deixat arrossegar per tota la porqueria que han tirat damunt del nostre company Bonilla, ni tan sols us heu posat en el seu lloc ni un sol segon, us heu limitat a repetir com a lloros tot el que que us explicaven a manera de safareig a cau d’orella.

On estan els mil i escaig companys que van assistir a la primera assemblea que es va realitzar per Bonilla en les cotxeres de Sants? Que ha canviat des de llavors…? Doncs us ho diré, us ha pogut més la morbositat i “el que es comenta” que la curiositat de trucar al propi company per preguntar-li que que va passar i com es troba…

Finalment dir-vos que això que ara està vivint Bonilla, pot passar-vos a vosaltres/es, i sabeu què? Segurament hi hagi companys/es que incondicionalment estarien disposats a recolzar-vos, i jo ara mateix des de la meva impotència segurament també ho faria.

Gràcies.
Conductora 15047.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s