COS vs CASTA SINDICAL

MOSTRA adhesius singulars(2)_Página_06Des de que Podem i Pablo Iglesias es van presentar a les eleccions europees han posat de moda un concepte: la casta política, que tan poc els agrada als que en formen part d’ella.

La casta política vindria a ser tot aquell polític que no governa segons les necessitats de la majoria i que preval el seu interès personal i privilegis a les demandes de la majoria, en definitiva que NO REPRESENTEN als SEUS VOTANTS.

A Transports de Barcelona existeix la casta sindical, de la qual formen part tots els sindicats excepte COS i CNT (ara argumentarem el perquè).

Entenem per casta sindical a tot “sindicalisto” que preval el seu interès personal (rebaix, “enchufismo”, corrupció, etc…) a l’interès general de tota la plantilla i que REALMENT NO REPRESENTA ALS TREBALLADORS/ES QUE ELS VAN VOTAR.

COS es diferencia dels altres sindicats principalment en què les decisions i el camí a seguir com a sindicat ho decideixen els afiliats/des per majoria, excepte quan se celebra una Assemblea General de Treballadors la decisió dels quals està PER SOBRE DE TOT i SOM L’ÚNIC SINDICAT QUE LA RESPECTA PASSI EL QUE PASSI, i no decideixen els “4 delegats alliberats” passant dels seus afiliats.

Una altra gran diferència, per la qual COS no forma ni formarà part de la resta de la casta sindical és que no creiem en delegar les decisions i problemes als delegats. Creiem en l’activisme: la implicació dels afiliats en els problemes i presa de decisions aportant cada un, en la mesura que el seu temps lliure o vida privada l’hi permeti, tot el que pugui. Per això els delegats aniran rotant durant tota la legislatura, entre els que vulguin assumir el càrrec voluntàriament, evitant així que “4 delegats alliberats” es creguin els amos de “la barraca” com en els altres sindicats.

Aclarim que ens vam presentar a les eleccions sindicals obtenint 2 delegats i ens pertanyien hores per la Llei Orgànica Sindical que no hem utilitzat i la feina que hem fet fins ara ha estat SENSE HORES, DEL NOSTRE TEMPS LLIURE. És en definitiva una altra mesura anticasta sindical del rebaix.

I finalment, aclarir als que han contribuït a trencar l’Assemblea a autobusos, que ens acusen d’excés de protagonisme i ego o sindicat polititzat (totalment fals en decidir els afiliats), que mirin i analitzin la nostra llista a veure quin lloc ocupen els que acusen falsament de protagonisme i ego.

Seguiràs afiliat mantenint a la casta sindical? O vols formar part de l’únic projecte de sindicat combatiu real a TB?

Seguiràs votant casta sindical? O votaràs sindicalisme real?

TU DECIDEIXES, DESPRÉS NO ET QUEIXIS…

Conductor de zona franca, 14515 Javi Martínez Pallín, afiliat a COS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s