La COS impugna el cens electoral per la presència de tots els fora de conveni en les eleccions

d1dFinalment, i tal com suposàvem, la Mesa Electoral va decidir no fer cas a la nostra reclamació en relació a l’exclusió de 202 membres fora de conveni del cens electoral.

Un cop la Mesa Electoral ha tirat endavant les eleccions amb tots els fora de conveni en el cens electoral, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) hem presentat impugnació en matèria electoral a l’oficina pública d’eleccions als òrgans de representació dels treballadors.

En concret, la COS denunciem:

Primer- Què amb data 18 de gener del 2014, el sindicat SIT, va presentar preavís de convocatòria d’eleccions (30/2014) amb inici del procés electoral el passat dia 21 de febrer del 2014, a l’empresa Transports de Barcelona S.A.

Segon- Què el passat 17 de Març de 2014 l’àrbitre designat per la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de treball va dictar el Laude B-36/2014, denunciat aquest al Jutjat nº25 (Nº autos 364/14) per la Direcció de Transports de Barcelona S.A. i, finalment, desistit per la seva part.

Tercer- Què a data 14 d’octubre del 2014, efectivament és va constituir novament la mesa electoral, i posteriorment és va fixar el calendari electoral, a seguir, i referent al present escrit, destaca la publicació i exposició la llista d’electors del 16 d’octubre al 23 d’octubre, amb data de reclamació davant la mesa de la llista d’electors el dia 24 d’octubre de 2014.

En aquestes circumstàncies davant la negativa de la Mesa Electoral al nostre escrit que adjuntem i que sol•licitava l’execució del Laude B-36/2014, del qual compartim els arguments, de la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de treball del passat 17 de Març de 2014 en relació a l’exclusió de personal fora de conveni del cens electoral a Transports de Barcelona S.A.

Per tant:

SOL•LICITEM A L’OFICINA PÚBLICA D’ELECCIONS ALS ORGANS DE REPRESENTACIÓ DELS TREBALLADORS:

Que havent presentat aquest escrit amb les seves copies i documents adjunts, es serveixi admetre’l i als seus mèrits, per interposat el procediment a l’article 76 del Estatut dels Treballadors i RD 1844/94 del 9 de setembre què sanciona el reglament d’eleccions sindicals, es designi àrbitre, perquè d’acord amb els principis de neutralitat i professionalitat dicti LAUDE pel què estimant-ne la impugnació presentada, es declari NULITAT de la decisió de la mesa electoral, i exclogui del cens electoral els membres fora de conveni que estipula el Laude B-36/2014 de la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de treball del passat 17 de Març de 2014.

En principi, el dimecres vinent hi haurà la mediació entre les parts i haurem d’esperar al laude que dictamini l’arbitre designat per la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de treball

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s