El 25N vota sense que et condicionin

25nEn les anteriors eleccions sindicals la Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam poder constatar la manera en la que els sindicalistes professionals condicionen el vot dels treballadors i treballadores, acompanyant los fins a la taula on estan les paperetes, observant inquisitivament quina agafen.

Per aquest motiu el passat 12 de novembre la COS vam entregar la petició a la Mesa Electoral per a que el 25 de novembre:

-Cada centre de votació tingui una cabina tancada amb cortina i dins d’aquesta cabina es trobin totes les paperetes disponibles.

-Cada taula on estiguin les paperetes de votació es trobi separada dels interventors, sindicalistes, etc. i que aquests no s’apropin a la taula, ni a la cabina de votació mentre hi hagi treballadors exercint el seu dret a vot.

El dia de les eleccions alguns sindicats del Comitè d’empresa utilitzen totes les hores sindicals per tenir els centres de treball plens de sindicalistes i d’aquesta manera intentar condicionar el vot dels treballadors i treballadores.

Fem una crida a tota la plantilla a que si el dia de les eleccions veuen actituds dels sindicalistes professionals condicionant el vot, exigeixin a la Mesa Electoral que s’apartin de les taules amb les paperetes i de la cabina de votació.

A la imatge pots veure la petició entregada per la COS.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s