La Direcció se surt, de moment, amb la seva i tots els fora de conveni podran votar el 25N

MOSTRA adhesius singulars(2)_Página_04Tal com vam informar a finals d’octubre ACTUB i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam impugnar el cens electoral per que la Mesa Electoral havia inclòs a tots els fora de conveni d’autobusos de TMB (322 persones de l’equip directiu).

Aquí pots trobar la llista de tots els fora de conveni d’autobusos i la impugnació de la COS presentada a la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de treball.

Al seu torn la Direcció va impugnar que el conductor acomiadat (Bonilla) estigués al cens electoral, intentant que no pogués ni ser votat, ni poder votar.

L’arbitre designat per la Direcció General de Relacions Laborals del Departament de treball va citar a totes les parts i, finalment, ha decidit desestimar les impugnacions d’ACTUB i COS sobre els fora de conveni i la de la Direcció sobre Bonilla.

Per tant, tots els fora de conveni podran votar el 25N, de la mateixa manera que ho podrà fer Bonilla.

Tant l’ACTUB com la COS portarem als tribunals la desestimació de l’arbitre en relació als fora de conveni, ja que no entenem que tot aquest personal pugui votar en unes eleccions d’un Comitè d’empresa que ni coneix, ni negocia les condicions personals dels membres directius fora de conveni.

Ens resulta totalment absurd que els directius de tot tipus, els caps de les diferents àrees, el personal de direcció de Metro o els CGOL’s puguin elegir als representants dels treballadors i treballadores d’Autobusos.

Per a nosaltres el 25N es realitzaran unes eleccions tergiversades per la presència electoral dels membres de l’equip directiu fora de conveni.

Segons el que decideix el jutjat on caiguin les denúncies d’ACTUB i COS per aquest fet podrien tornar-se a repetir les eleccions d’aquí uns pocs mesos.

Anirem informant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s