Es constitueix el Comitè d’empresa de CCOO, SIT i UGT

MOSTRA adhesius singulars(2)_Página_06Avui, 10 de desembre, s’ha tornat a constituir el Comitè d’empresa d’acord amb les passades eleccions sindicals.

Com era previsible, tal com va succeir el passat 15 de juliol, CCOO, SIT i UGT s’han repartit els càrrecs de President (Urbano, Coordinador de formació a autobusos – UGT), Vicepresident (Jiménez, Conductor – SIT) i Secretari (CCOO), negant d’aquesta manera la Presidència al conductor acomiadat i elegit delegat (Bonilla), proposat i votat només per ACTUB, CGT i COS.

La mateixa majoria (CCOO, SIT i UGT) han imposat que a les diferents Comissions de treball (Explotació, Material mobil, Formació, etc.) només estiguin representades les 5 candidatures més votades (ACTUB, CCOO, CGT, SIT, UGT), deixant sense representació a l’ACAT, COS i USOC, que no podran assistir a aquestes comissions.

La COS ha mostrat el seu desacord en la utilització que la majoria del Comitè d’empresa (CCOO, SIT i UGT) estava realitzant del reglament d’aquest organisme (que indica que totes les comissions estaran formades pels membres de cada una de les forçes sindicals representades en el Comitè d’empresa). 

Aquí el Reglament del Comitè d’empresa: reglament

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s