Escollida general: un nou nyap que no satisfarà a ningú

IMG_2782Avui, dimecres 17 de desembre, s’ha reunit la Comissió d’explotació (Direcció i ACTUB, CCOO, CGT, SIT i UGT) per tractar de canvis relacionats amb l’escollida general.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) som exclosos d’aquesta i de les altres comissions de treball per la voluntat de la Direcció i de la majoria del Comitè d’empresa (CCOO, SIT i UGT).

En aquest sentit ja estem preparant una denúncia per discriminació sindical i per que com que no es publiquen ni actes, ni els acords arribats a aquesta i altres comissions, els treballadors i treballadores no podem ser conscients dels canvis que s’estan imposant en les nostres condicions de treball diàries.

Malgrat tot, a vegades i per altres fonts, podem aconseguir saber de que s’ha parlat i que s’ha acordat. En concret a la reunió d’avui, com es pot veure a la imatge, Direcció i els cinc sindicats abans mencionats han signat canvis relacionats amb l’escollida general i la generació de nous serveis. Pots veureu a la imatge.

En concret es destaca que després de l’escollida general i quan es generin els nous serveis creats es podrà tornar a escollir. Es comenta que ho podran fer els fixos, encara que la realitat és que primer podran escollir els de la mateixa línia i després els fixos de totes i els suplents. Això tindrà conseqüències pels fixos en general i pels suplents.

Per altra banda, a la reunió d’avui no s’ha tractat la situació dels conductors contractats fa aproximadament un mes i que, segons les nostres fonts, no seran renovats, malgrat que aquests dies l’empresa ha contractat a nous conductors. Pots llegir més sobre el tema aquí.

De moment ni la Direcció, ni la majoria del Comitè d’empresa no han dit res de res sobre aquest tema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s