Urbano Blasco (UGT): Un inútil President del Comitè d’empresa

32imagen2La Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam fer arribar el passat 5 de gener un escrit al President del Comitè d’empresa (Urbano Blasco, UGT) on li sol·licitavem una reunió del Comitè d’empresa per que es donesin les explicacions pertinents sobre tres qüestions que ens semblen rellevants per a tota la plantilla i que, per la discriminació que patim a les Comissions de treball al no deixar-nos entrar, no podem conèixer de primera mà.

Dues setmanes després, el President del Comitè d’empresa no s’ha dignat a convocar aquesta reunió, malgrat que a part dels tres punts que plantejavem, també ha sortit la sentència de Bonilla, que deixa encara més indefensos a la plantilla enfront d’una agressió.

Urbano Blasco (a la imatge el primer de l’esquerra) està fent el mateix paper que De Pablo (SIT) quan era President del Comitè d’empresa. Ni informa dels acords amb l’empresa, ni dóna suport als treballadors i treballadores acomiadats i/o agredits. No té cap utilitat com a President.

De fet, amb Urbano Blasco i amb De Pablo la plantilla està com quan ens vam quedar sense President del Comitè d’empresa, l’única diferència és que ara Urbano Blasco, igual que De Pablo al seu moment, no va ni un sol dia al seu lloc de treball per estar rebaixat pel càrrec que ostenta. Una vergonya absoluta.

Recordem que exigiem la COS al President del Comitè d’empresa i als 5 sindicats que entren i negocien a les Comissions de treball (ACTUB, CCOO, CGT, SIT i UGT):

“En primer lloc, volem que es doni la versió oficial de que va passar el passat dissabte 3 de gener, quan un conductor de la línia 7 va ser amenaçat amb una arma blanca.

Desafortunadament la manca d’informació dels representants del Comitè de seguretat i salut (ACTUB, CCOO, CGT, SIT i UGT) només fa que alimentar els rumors sobre els fets. Recordem que les agressions no són tema baladí, sinó que ens hi va la salut i la vida.

La COS sol·licitem que es parli de com enfrontar les agressions, quines propostes fa cada sindicat i quin plantejament es té si no hi ha una resposta positiva per part de la Direcció.

15En segon lloc, volem que s’expliqui en quina situació es troben els conductors i conductores que van finalitzar contracte el passat desembre, com és possible que s’agafin nous conductors i conductores mentre altres no se’ls renova i quina és la situació contractual de tots aquests i aquestes empleades.

Recordem que és responsabilitat de la majoria al Comitè d’empresa (CCOO, SIT i UGT) solucionar aquest tema abans de negociar conveni per que no serveixi d’excusa llavors per intercanviar drets laborals i poder adquisitiu de tota la plantilla.

En tercer lloc, volem que els signants de l’acord del 15 de desembre de 2014 (ACAT, ACTUB, CGT, PSA, SIT i UGT) sobre el retorn de la “paga” del “5” de gener aclareixin com s’han abonat les quantitats i per que no s’han abonat totes les quantitats endeutades, tal com van signar amb la Direcció.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s