Comença la rotació dels delegats de la COS al Comitè d’empresa

cartell cotxeres 01 copia-page1Tal com vam decidir i informar abans de les eleccions sindicals, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) anirà rotant els seus delegats sindicals (2) al Comitè d’empresa cada tres mesos, per que així tothom que estava a la llista pugui participar.

D’aquesta manera trenquem amb la dinàmica personalista i l’apoltronament dels sindicalistes que fa anys que són delegats, anant o sense anar al seu lloc de treball pel que cobren.

En concret, Xavier Abella i Carlos Medina deixen de ser delegats a finals d’aquest mes i assumeixen el càrrec Manel Aranda i Gabriel Bartí.

Durant els tres mesos que han sigut delegats Xavier Abella i Carlos Medina han utilitzat 5 i 3 hores sindicals, respectivament, per assistir a dues reunions del Comitè d’empresa. En ambdós casos han anat a un Comitè d’empresa en un dels seus dies lliures i el dia que treballaven, van estar al seu servei fins que van assistir a la citada reunió.

En el cas d’Andreu de Cabo, delegat LOLS de la COS, ha utilitzat en tres mesos 5 hores sindicals per anar a posar denuncies a Inspecció de treball, entregar papers a Departament de treball de la Generalitat i a recollir documentació de l’empresa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s