Dimecres es constituirà la Mesa negociadora del conveni col·lectiu

plafóAquest dimecres, 25 de febrer, a les 10 h a les dependències de TMB a Miramar (Montjuïc) es realitzarà la constitució de la Mesa negociadora del conveni col·lectiu d’autobusos de TMB.

En aquesta reunió es tocaran temes com: mediador, local de reunions, dies de reunió, representativitat a la taula negociadora, etc.

Malgrat que encara no es té la sentència de la denúncia presentada per la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en relació als fora de conveni en les eleccions sindicals i que ACTUB tindrà el judici el vinent 2 de juliol sobre el mateix tema, la Direcció es sent molt segura per que ha tirat pel dret convocant als sindicats del Comitè d’empresa per començar a negociar el conveni col·lectiu.

Recordem que si algun d’aquests judicis sentencies que les eleccions sindicals no es van realitzar convenientment s’haurien de repetir les eleccions i, per tant, el negociat en aquesta Mesa valdria de ben poca cosa.

Casualitat o no, la Direcció ha convocat la Mesa negociadora un dia abans de la reunió convocada públicament per la COS per aquest dijous 26 de febrer per debatre la nostra estratègia envers a aquest conveni.

Recordem que la reunió es celebrarà el dijous, una hora més tard, a les 11:30 h (per assistència a judici d’un company agredit) al Casal Popular de Nou Barris.

Per a més informació, pots contactar amb els nostres companys. A la imatge telèfons de contacte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s