El Jutjat N.17 sentencia que els fora de conveni poden votar a les eleccions sindicals

fcEl passat 4 de febrer es va realitzar el judici per la denúncia de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) en relació al fet que 202 membres fora de conveni poguessin votar a les eleccions sindicals.

Poc sorprenentment, els sindicats ACAT, CCOO, SIT, UGT i USOC no es van allanar a la denúncia de la COS i van sumar-se a la Direcció en la seva posició que poguessin votar els fora de conveni, siguin directius, siguin caps de metro o siguin CGOL’S.

ACTUB, per la seva banda, sí que va donar suport a la denúncia de la COS.

Com deiem després del judici: “La COS, tenint en compte, aquest ampli suport sindical a la Direcció en relació a aquest fet no som optimistes amb la resolució d’aquest judici.”

Així ha sigut, el Jutjat N.17 ha sentenciat desestimant la nostra pretensió d’excloure de les eleccions sindicals a la llista del personal fora de conveni que vam presentar.

Sigui com sigui, la COS continuarem denunciant aquesta i altres injustícies que succeïxen a la nostra empresa, a vegades guanyarem i a vegades perdrem. Val més intentar-ho que no rendir-se.

De totes maneres el dijous 2 de juliol arribarà la denuncia d’ACTUB pel mateix tema als jutjats, la COS evidentment estarem al seu costat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s