Ahir no ens avisen de la reunió de conveni, avui no ens deixen veure el preacord

Ahir vam descobrir al migdia que s’estava realitzant una reunió de conveni que es va realitzar a dos espais i de la que la Direcció no ens havia informat.

Casualitats o no, just en aquesta reunió a la qual no vam assistir, els sindicalistes d’UGT, SIT i CCOO van arribar a un preacor de conveni que, sorpresa, no han pogut veure la resta de forces sindicals.

Ni ACTUB, ni CGT, ni la COS tenim accés a aquest text i, per tant, la plantilla no pot saber quines són les condicions d’aquest preacord que els de sempre volen portar a un referèndum.

Segons ens informen els companys de CGT, que sí van ser informats de la reunió, la situació al final d’aquesta va anar així:

“Pasado este primer proceso y tras una negociación presidida por Raúl Ballestín, otro peón puesto por la Dirección que en todo momento se ha posicionado a favor de ella, llegando incluso ha impedirnos el poder leer el acuerdo final de convenio, se ha llegado al final de la representación con un acuerdo maquillado con pinceladas económicas en el salario (20€/mes en 2015, 15€/mes en 2016 y 7€/mes en 2017 y 2018) y también en las primas y “beneficios sociales” siempre que no cojas las bajas y renuncies a parte de tu antigüedad.

Tras esta interpretación sólo queda el epilogo: quieren “comprar” la voluntad de toda la plantilla de TB”.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ja hem sol·licitat a la Direcció el preacord.

És una qüestió de transparència. El conveni no afecta uns pocs, sinó a tota la plantilla i és aquesta la que ha de tenir tota la informació.

Haurem d’estar atents i atentes a quan es realitzi el referèndum (sembla ser que podria ser el vinent dijous) i a quina informació hem rebut.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s