El Comitè de vaga d’autobusos de TMB exigim la dimissió de Mercedes Vidal, Presidenta de TMB

Cccv5EgWwAAWH9xAhir dia 29 de febrer els i les treballadores d’autobusos de TMB estàvem cridats per la Direcció, UGT, CCOO i SIT a participar en un referèndum per avalar el preacord de conveni col•lectiu. Igual que va passar el 19 novembre 2015, a la votació va tornar a guanyar el NO.

Tot i la campanya dirigida des de la Direcció de TMB, tot i la por que van intentar generar si no s’acceptava “el seu” preacord, malgrat que en el referèndum van votar també el personal fora de conveni, la plantilla d’autobusos, igual que va succeir en el primer referèndum, ha tornat a dir NO al preacord de conveni.

El preacord que es votava ahir era el mateix que s’havia votat fa tres mesos, amb petits canvis formals adreçats a fer-lo més atractiu a la plantilla. Seguia sense recollir cap de les reivindicacions de la plantilla acordades en Assemblees generals massives. En el seu redactat només quedava clar es tornaven a blindar les condicions econòmiques i de beneficis socials que el personal fora de conveni té.

Amb aquest resultat la plantilla de TB tornem a deixar clar que les seves reivindicacions no han estat resoltes i que estem disposats a mobilitzar-nos per aconseguir-les, com ja hem fet amb les vagues parcials del mes de febrer, amb les següents demandes:

-En defensa del transport públic i per la creació d’ocupació. No a la precarització laboral.

-Recuperació del poder adquisitiu dels nostres sous i per la millora dels sistemes de descans de Material Mòbil.

-Que a tots els treballadors i treballadores de TB se’ls apliqui el conveni col•lectiu i que cessi l’intervencionisme de la Direcció en l’acció sindical en TB.

Des dels sindicats que hem tornat a guanyar aquest referèndum i que formem el Comitè de Vaga de les passades mobilitzacions (CGT, ACTUB, COS, PSA, USOC, CNT i BS) exigim l’obertura d’una veritable Mesa de Negociació i alhora exigim la dimissió de la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, pel seu comportament antiassembleari i antisindical, posat de manifest aquestes últimes setmanes, i per haver intentat tornar a blindar els sous i beneficis socials dels directius fora de conveni a través del preacord que la plantilla ha tornat a rebutjar.

Resultats referèndum 29 febrer 2016.
NO al conveni 1.746
SI al conveni 1.278

ACTUB, BS, CGT, CNT, COS, PSA, USOC

CcbGclUW0AIoTP3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s