Incidències, queixes, reclamacions i política de TB S.A.

En el seu moment la Coordinadora Obrera Sindical vam presentar aquest escrit sobre queixes i reclamacions a conductors i conductores que a dia d’avui continua sense resposta per part de la Direcció.

que

La teoria per no entrar en conflicte amb usuaris i usuàries la sabem tots i totes com a professionals que som:

Ser amables, no alçar la veu, no discutir i fins i tot donar la raó, encara sense tenir-la, per evitar situacions tibants.

Anem a la practica… Si et ve un usuari o usuària i et comença a cridar i insultar en el lloc de conducció sense parar, quant cal aguantar? Fins que es cansi, baixi o fins al final?

Segons la Direcció s’ha d’aguantar el que faci falta! Fàcil dir-ho quan a l’ells no els agredeixen físicament i/o verbalment.

Hi ha varis conductors als que s’ha fet “informar” davant alguna incidència on s’hagi hagut de parar el bus i demanar suport (comandament o Guàrdia Urbana, tal com diu el protocol d’empresa).

COMUNICADO INTERNO AGRESIONES 1

Quan un usuari o usuària increpa en el lloc de conducció al conductor o conductora i la posa nerviosa, està posant en perill la vida dels altres usuaris, del conductor o conductora i de la seva pròpia.

Si el conductor o conductora para el bus davant alguna situació similar l’empresa no hauria de presionar-lo, simplement perquè no pari el servei, anteposant això a la seguretat.

Les actituds d’alguns usuaris i usuàries que posen en perill la seguretat, a més de parar un transport públic, són sancionables.

L’empresa hauria de solucionar aquesta situació que es dóna en masses ocasions.

La Direcció ni tan sols posar adhesius dissuasoris com en altres empreses explicant que, segons la llei, agredir a empleats del transport públic en l’acompliment de les seves funcions passa a ser considerat DELICTE en lloc de falta.

autoridad laboral

Amb tanta pressió gratuïta als conductors i conductores no ens estranya que pugi l’absentisme, del que tant es queixa la Direcció per altra part.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s