No ens resignem

Mentre CCOO, SIT i UGT tinguin la majoria absoluta al Comitè d’empresa els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB tenim venuts els nostres drets laborals. Hem de capgirar aquesta situació!

La negociació de l’últim conveni col·lectiu va mostrar de manera evident que als sindicalistes de CCOO, SIT i UGT l’opinió de la plantilla els molesta, els hi es contraria i, per això mateix després de perdre dos referèndums, van signar el que la Direcció els hi exigia, malgrat el que havien opinat de manera majoritària els treballadors i treballadores.

Aquesta situació antidemocràtica i autoritària dels sindicalistes de CCOO, SIT i UGT durarà mentre tinguin majoria al Comitè d’empresa. I mentre existeixi aquesta situació la Direcció sap que pot fer i desfer en relació a escollides, serveis, contractació, jubilacions.

La Direcció sap que té menjant a les seves mans als sindicalistes de CCOO, SIT i UGT. Són molts anys de favors que han de pagar i, per això mateix, aquests vividors sindicals no tenen problema en signar qualsevol paper que els hi col·loqui davant la Direcció.

D’aquí a un any, l’octubre de 2018, s’han de realitzar unes noves eleccions sindicals i, per tant, serà el moment de fer pagar el tercer referèndum que els sindicalistes de CCOO, SIT i UGT van negar a la plantilla.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) creiem que només podem aconseguir acabar amb la majoria antidemocràtica i autoritària de CCOO, SIT i UGT fent pinya la resta de seccions sindicals existents a autobusos de TMB.

Per aquest mateix motiu, fem una crida a ACTUB, BS, CGT i a tot aquell treballador i treballadora que vulgui participar d’una candidatura unitària que, mantenint la personalitat de cada secció sindical, pugui plantejar una alternativa als vividors sindicals.

Des de la nostra secció sindical estem oberts a tractar totes les opcions per poder realitzar aquesta acumulació de forces per fer front d’aquí a un any als que neguen la voluntat de la plantilla.

Creiem que amb un any d’antelació treballant plegats, malgrat les nostres diferències, podem aconseguir generar la suficient il·lusió i esperança per superar d’una vegada per totes al sindicalisme de la Direcció.

Nosaltres no ens resignem a continuar sota una majoria sindical que no respecte a la plantilla i que només mira pel seu interès personal.

És hora de sumar esforços!
Podeu contactar amb nosaltres a:
tb@sindicatcos.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s