Dos intents d’agressió a conductors d’autobusos que acaben necessitant assistència mèdica

IMG-20140415-WA008Ahir, dilluns 14 d’abril, una conductora i un conductor d’autobusos de TMB van intentar ser agredits quan estaven al seu lloc de treball.

Al matí, aproximadament a les 12:30h, una conductora de la línia H8 va intentar ser agredida amb cops de puny a través de la finestra arran d’un incident de trànsit. Va ser necessària la intervenció de comandaments i de la Guàrdia Urbana. L’agressor va ser identificat i la conductora, que va necessitar assistència mèdica, posarà denuncia.

A la nit, aproximadament a les 23h, un conductor de la llançadora de la línia 2 va intentar ser agredit amb un ganivet i va haver d’escapar de l’agressió per la finestra del conductor. De resultes va patir un fort cop al genoll. L’agressor va ser detingut i el conductor va necessitar assistència mèdica.

IMG-20131220-WA001Des de la Plataforma Prou Agressions (PPA) s’està recopilant casos d’agressions, experiències viscudes per conductors i conductores agredides, ja sigui verbal o físicament.

Demanen a tots i totes les treballadores d’autobusos de TMB que els hi expliquin de manera breu: Què va passar? Com vas reaccionar? Com et vas sentir? Penses que són casos aïllats o està succeint sovint? Et sents segur o segura en el teu lloc de treball? Com penses que podria solucionar-se aquest tema o millorar-ho?

Envieu els vostres casos a aquest correu plataformaprouagressions@gmail.com

Amb això volen demostrar a la majoria que pensa que són fets aïllats i que no tenim cap problema a autobusos de TMB en relació a les agressions, que estan equivocats.

En tot moment es guardarà l’anonimat dels missatges.

Gràcies company, companya.

http://plataformaprouagressions.wordpress.com/

Deixa un comentari