Després d’anys de reclamar-ho, el veïnat de Nou Barris aconsegueix que la línia 11 passi pel costat del CAP de Rio de Janeiro

mapa11El passat 24 de maig la Coordinadora Obrera Sindical (COS) traslladava a la Direcció d’autobusos de TMB la petició de diverses associacions de veïns i veïnes de Nou Barris per una modificació a la línia 11.

En concret eren les Associacions de Veïns i Veïnes de Verdum, Turó de la Peira, Roquetes, Vilapicina, Guineueta i Porta (Nou Barris).

Aquest canvi es sol·licitava en relació a poder apropar a la població d’aquests barris al CAP de Rio de Janeiro.

Aquesta demanda es portava realitzant des de feia més de 2 anys.

La COS vam tenir coneixament d’aquest demanda gràcies als companys i companyes de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Nou Barris.

Finalment, la feina de formigueta de les persones de les diferents Associacions de Veïns i Veïnes ha donat els seus fruits. El pròxim 10 d’octubre la línia 11 funcionarà amb un nou trajecte que farà possible que el veïnat pugui utilitzar aquest bus per anar al CAP de Rio de Janeiro.

A les imatges, una de les dues opcions presentada pel veïnat i més a sota el nou trajecte de la línia 11.

rioConeixent als polítics que manen al Districte de Nou Barris, no tenim cap dubte que la regidora de CiU, Irma Rognoni, intentarà fer creure fora del Districte que ha sigut gràcies a la seva tasca i la del seu grup municipal que finalment s’ha aconseguit canviar la ruta de la línia 11.

Per a la gran majoria dels i les veïnes de Nou Barris aquesta explicació serà una tonteria. Saben perfectament que ha sigut gràcies a la voluntat i obstinació de les persones de les diferents associacions del veïnat que aquest petit, però important, canvi ha sigut possible.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical felicitem al veïnat per la seva perseverança, sabent que sempre ens tindran al seu costat.

Deixa un comentari