Sol·licitem una campanya de sensibilització sobre les agressions que patim la plantilla d’autobusos

campanyaAhir, dilluns 7 d’abril, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) vam entregar una carta dirigida a la Directora de l’àrea de persones de Bus, Ana Maria Monferrer, on sol•licitem que la Direcció de l’empresa tiri endavant una campanya de sensibilització al públic sobre la problemàtica de les agressions que patim els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB.

Sol·licitem que la Direcció generi, a l’igual que fa amb les campanyes publicitaries de TMB, anuncis als mitjans de comunicació, cartells i tríptics als Autobusos i Metro i de manera viral a les xarxes per aturar les agressions que venim patint com a col·lectiu.

De la mateixa manera, també sol•licitem que la Direcció col•loqui en un lloc visible de l’autobús adhesius on s’informi al passatge que segons la Llei 9/2011:

“Els treballadors de les empreses de transport públic passen a ser considerats agents de l’autoritat, cosa que reforçarà la seva tasca d’inspecció i vigilància ja que qualsevol agressió a aquest personal podrà ser considerada delicte. S’equiparen així al personal de les empreses ferroviàries.”

Lleis Òmnibus: http://gencat.cat/lleisomnibus/capitol_15.html?tema=19

IMG-20131031-WA000

Deixa un comentari